Over ons

Nederlands inkoopcollectief doet het voorwerk voor jou!

Samen gaan wij kijken naar je huidige situatie. Hoe heb je jouw energie op dit moment geregeld? 

Onze adviseurs gaan op basis van alle informatie direct aan de slag om de hele markt te scannen op de beste en meest gunstige deals. Wij streven ernaar een scherpe aanbieding te vinden die aansluit op jouw wensen en persoonlijke situatie. 

Transparant en 100% onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkele contractuele verplichting tot advisering, bemiddeling of verkoop van een product of dienst, van welke energieleverancier dan ook. Nederlands inkoopcollectief is daarmee niet gebonden aan een energieleverancier. Hierdoor kunnen wij u in alle vrijheid een 100% onafhankelijk energie advies geven. Zo krijgt u als klant altijd de beste energieoplossing die past bij uw bedrijfsvoering.

Direct een verbeterd aanbod in de mail

Nadat onze adviseurs een scan hebben uitgevoerd ontvang je direct een e-mail met daarin het beste aanbod voor jouw wensen en persoonlijke situatie.

Bij tevredenheid gaan wij direct aan de slag en ervoor zorg dragen dat jouw aanbod bij de leverancier terecht komt. Naast dat wij jou helpen besparen op jouw energie zeggen wij ook nog jouw huidige contract kosteloos op! Nederlands inkoopcollectief neemt jou dus al het werk uit handen. Onze medewerkers kennen alle ins en outs en adviseren jou graag bij het afsluiten van een nieuw energie contract.

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Plan dan direct een gratis vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Onze deskundige adviseurs zitten voor uw klaar.